0

 

NIKE AIR MAX 270

De 270 is het nieuwste lid van de NIKE Air Max-family. Hier wordt traditie gecombineerd met innovatie. De uitgesproken shape met de voet is duidelijk afkomstig van de NIKE Air Max 93, maar nu is de bovenkant niet gemaakt van leer maar van ademend en stevig mesh. Voor de extra grote Air-bubble die vrijwel de complete hielzone vult, is de zool van de Air Max 93 verder ontwikkeld. De Air Max 270 wordt daarmee niet alleen een absolute eyecatcher, maar biedt ook optimale demping.

SURE SHOT

Met de Air Max 270 heeft NIKE weer een voltreffer gescoord. De eerste Air Max die niet als performance runner maar als lifestyle model werd bedacht, is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De NIKE Air Max 270 zal dus niet zo snel verdwijnen.

Een moderne, sokachtige upper en de grootste Air Bubble van alle Air max uitvoeringen tot dusver maken de schoen je ideale maatje voor alledag en geven je een sportieve look. Ideaal voor een urban jungle! Een stortvloed aan nieuwe colorways, releases met Flyknit upper en verschillende girls en kids varianten zorgen ervoor dat iedereen zijn eigen Air Max 270 kan vinden.

 

ALLE AIR MAX

-1 -1 1.0 0.0 unknown mobile unknown