0

 

Be different.

 

Dit simpele motto heeft Macklemore gemaakt tot wat hij nu is. Vier Grammy's op zijn naam en een al bijna uitverkochte Europatour voor de boeg. Nu presenteert de rapper uit Seattle de nieuwe SNIPES collectie. Het was een lange weg voor Benjamin Haggerty. De Keller-studio heeft hij inmiddels verruild voor stadions en in plaats van voor 20 mensen speelt hij nu voor 20.000. Maar zijn spirit is hetzelfde gebleven: Van de community voor de community.

 

De inzet voor zijn muziek en zijn stad hebben Macklemore tot een hometown hero gemaakt, lang voordat hij in 2012 met „Thrift Shop“ de internationale charts bestormde. Hij is inmiddels 34, maar altijd 100% onafhankelijk gebleven. Ook na de grote successen met zijn singles als Can’t Hold Us“, „Downtown“ of „Glorious“ is hij zijn roots nooit vergeten en beschouwt hij de hiphop nog altijd als de basis voor zijn werk. Voor de 20e verjaardag van SNIPES weten we dan ook geen mooiere state of mind dan die van Macklemore.

 

 

De nieuwe SNIPES collectie heeft uitgesproken kleuraccenten en combineert klassieke hiphop styles uit de nineties met één van de trendkleuren van 2018: Little Boy Blue. Een van de keypieces is de donkerblauwe halfzip windbreaker met lichtblauwe kraag, een grote SNIPES logoprint en gele en roze colorblocking accenten. Verder hebbe we een oversized spijkerjack in extra licht denim. Een streetwear essential voor het komende seizoen is de lichtblauwe hoody met chest logo.

 

De eyecatcher: Het SNIPES logo wordt onderbroken door gele en roze geometrische figuren: de nineties look. De nieuwe SNIPES collectie wordt afgerond met twee T-shirts. Eentje in batiklook en eentje met dezelfde geometrische vormen als de hoody. Dus niets staat je nieuwe look voor de eerste festivals van het jaar meer in de weg. De nieuwe SNIPES collectie is vanaf 4 april – de 20e verjaardag van SNIPES – exclusief verkrijgbaar in de online shop en in alle SNIPES Stores.

 

-1 -1 1.0 0.0 unknown mobile unknown