0

Hij had een lange weg te gaan vanuit de straatjes in Marokko via de rauwe hoods van New York naar de internationale hitlijsten: Wij presenteren de nieuwe French Montana ★ SNIPES collectie. Hij kwam in 1984 ter wereld in Casablanca en verruilde dat op zijn 12e samen met zijn ouders voor de V.S. In de Bronx begint de hustle voor de jonge Karim Kharbouch, maar al snel vindt hij de weg naar boven.

 

Zijn eerste mixtapes en street-DVDs doen het goed op de straten en bezorgen hem in 2009 zijn eerste platendeal. Vier jaar later verschijnt eindelijk zijn langverwachte debuutalbum: op 'Excuse My French' zijn zijn spreekwoordelijke relaxte flow en zijn charismatische adlib 'Haaaann' al legendarisch. En weer verstrijken er vier jaar voordat French Montana met zijn single 'Unforgettable' wereldwijd de hitlijsten verovert en in de V.S. zelfs viervoudig platina scoort. Maar ook aan de top aangekomen blijft de rapper down to earth en elke dag dankbaar voor wat hij heeft bereikt. Maar weinigen belichamen de weg van 'nothing' naar 'something' zo goed als French Montana.

 

De pieces van de nieuwe French Montana ★ SNIPES collectie zijn sterk geïnspireerd op de klassieke voetbal looks van de nineties. Sportieve uitvoeringen en atletisch wit in combinatie met sterke colorblocking-accenten domineren de nieuwe drop. Tot de key pieces van de French Montana ★ SNIPES collectie behoren de windbreaker met details in pink, het bijpassende t-shirt en de trackpants waarmee niet alleen de boys perfect voor de dag komen.

 

Voor het wispelturige voorjaarsweer zijn er twee styles met capuchon: een trainingsjack met felle colorblockingdetails en een asymmetrische hoodie met dezelfde colorway. De French Montana ★ SNIPES collectie brengt je statement pieces en alle essentials die je voor de lente nodig hebt.

 

 

Hij heeft al verschillende platina platen en Grammy-nominaties op zak, maar French Montana blijft trouw aan zijn roots. En dat hoor je terug in zijn muziek. Het lukt maar weinig andere rappers om zowel heftige hood-tales als clubhits authentiek te brengen. Vanwege de huidige French Montana x SNIPES campagne vind je hier 20 van zijn meest baanbrekende nummers.

 

-1 -1 1.0 0.0 unknown mobile unknown